Wie wij zijn


Gerard Karens
Gerard Karens
Madino terrasspecialist
Graag kom ik met u in contact om samen te sparren en een mooie terrasinrichting samen te stellen. Hoor graag van u!
Gerrit van der Garde
Gerrit van der Garde
Madino terrasspecialist
Als adviseur bij Madino Terrasmeubilair is voor mij steeds weer een uitdaging om mijn klanten een passende terrasinrichting te adviseren.
Arjo Mudde
Arjo Mudde
Madino terrasspecialist
Als werkend-leren student leer ook ik steeds weer van al uw vragen! Een tevreden gast voor ú is een tevreden klant van ons!

Het adviseren van recreatieondernemingen bij de inrichting van de terrassen bij hun accommodaties. Dat is wat wij doen. Met kwalitatief hoogwaardig terrasmeubilair dat iedere vakantiewoning meerwaarde geeft. Met Madino Terrasmeubilair heeft u exclusieve meubelen tegen scherpe prijzen. Zullen wij kennismaken? Wij komen graag bij u op bezoek!

Specialist

Madino Terrasmeubilair adviseert recreatiebedrijven bij de inrichting van de terrassen bij hun accommodaties. Madino biedt een ongekend veelzijdige collectie terrasmeubilair. Van voordelige stapelstoelen tot exclusieve lounge- en diningsets. De collectie is zorgvuldig samengesteld gelet op kwaliteit, comfort en duurzaamheid.

Ervaring

Door ruim 40 jaar ervaring bent u verzekerd van het beste advies. Met kwalitatief hoogwaardig terrasmeubilair dat iedere vakantiewoning meerwaarde geeft. In comfort en uitstraling! We weten als geen ander op een beperkt aantal vierkante meters een bijzondere buitenbeleving te creëren.

Prijsniveaus

Bij iedere parkomgeving vinden we de terrasinrichting die past bij de sfeer en uitstraling van de accommodatie.  We leveren de meubelen in verschillende prijsniveaus van budget tot exclusief.  Ook als u verhuurobjecten van diverse comfortniveaus heeft, presenteren wij meubilair dat hierop aansluit.

Nazorg

De terrasmeubelen zullen door eigen bezorgdienst geleverd worden. Madino zal u ontzorgen, door hoge service. Mocht er onverhoopt toch schade zijn zullen de terrasmeubelen vervangen worden op locatie. Dit word altijd snel geregeld uit eigen voorraad. De aangeboden collectie zal ook zo veel mogelijk in voorraad gehouden worden.

Kwaliteit

Niets is zo vervelend als teleurgestelde gasten, bijvoorbeeld omdat het terrasmeubilair incompleet of beschadigd is. Hun reactie of klacht levert uw receptie en onderhoudsdienst extra werk op. Met de meubelen van Madino kiest u voor hoge kwaliteit en een lange levensduur. Bovendien geniet uw gast extra van zijn verblijf.

Terras sessie

Waar kunt u de meerwaarde van Madino terrasmeubilair beter ontdekken dan op het terras van uw recreatiewoningen? Wij vernemen graag uw wensen, adviseren u en maken aansluitend een passend voorstel. Vervolgens toont de specialist diverse mogelijkheden op uw terras zodat u kunt ervaren wat eersteklas meubilair doet met de uitstraling van uw vakantiewoningen!

Neem contact op voor een Madino Terras Sessie!

Contact